Draagbare Mechanische Schaal Plastic Transparante Voorjaar Schaal Cilinder Rollenbank Veerbalans 25N/2500g met Opknoping Haak

€5.36

-30%

€7.66

Nieuw product

1 items

Tags: Goedkoop Draagbare Mechanische Schaal Plastic Transparante Voorjaar Schaal Cilinder Rollenbank Veerbalans 25N/2500g met Opknoping Haak, Hoge Kwaliteit Draagbare Mechanische Schaal Plastic Transparante Voorjaar Schaal Cilinder Rollenbank Veerbalans 25N/2500g met Opknoping Haak, Chinese Tool Onderdelen Leveranciers.


Beschrijving
Dit is een praktische lente schaal voor testen kracht en gram wegen. Elke schaal is uitgerust met een opknoping ring op de top voor gemakkelijk opknoping, en een S-haak aan de onderkant voor bevestigen de te wegen. Dit voorjaar schaal is ontworpen met 25N/2500g meetbereiken, meten in zowel "g" en "N", die geschikt is voor klas en veld toepassingen te meten gewicht en verkennen natuurkunde principes van kracht en massa. Met clear kalibraties en transparante cilinder ontwerp, het is gemakkelijk te lezen markeringen. Premium rvs lente en opknoping haak zorgt grote stijfheid, stevigheid en corrosiebestendigheid.
Kenmerken
-Kleur: Zoals
-Materiaal: Roestvrij staal en plastic
-Grootte: 20x2.5x2.5 cm
-Praktische lente schaal voor testen kracht en gram wegen. Ontworpen met 25N/2500g meetbereiken meten in zowel "g" en "N".
-Perfect voor klas en veld toepassingen te meten gewicht en verkennen natuurkunde principes van kracht en massa.
-Elke schaal is uitgerust met een opknoping ring op de top voor gemakkelijk opknoping, en een S-haak aan de onderkant voor bevestigen de te wegen.
-Premium rvs lente en opknoping haak zorgt grote stijfheid, stevigheid en corrosiebestendigheid.
-Met clear kalibraties en transparante cilinder ontwerp, het is gemakkelijk te lezen markeringen.
1 x Lente schaal

Merknaam WINOMO
Type Overigen
Modelnummer Measurement Instruments
is_aangepast Nee
Materiaal Roestvrijstaal
Gebruik Thuis DIY
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.13kg (0.29lb.)
Afmeting Pakket 22cm x 3cm x 3cm (8.66in x 1.18in x 1.18in)

Gerelateerde producten