Voor XPS 2710 G17RR 0G17RR CN-0G17RR IPIMB-PV serie systeem moederbord, volledig getest

€173.65

Nieuw product

1 items

Tags: Goedkoop Voor XPS 2710 G17RR 0G17RR CN 0G17RR IPIMB PV serie systeem moederbord, volledig getest, Hoge Kwaliteit Voor XPS 2710 G17RR 0G17RR CN-0G17RR IPIMB-PV serie systeem moederbord, volledig getest, Chinese Moederborden Leveranciers.


aankoop Opmerkingen
(lees zorgvuldig voordat u bestelling. zodra je bestelling, dat betekent u akkoord met onze winkel regels.)
1. MLLSE is onze bedrijf merk.
2. verzending termen is FOB Shenzhen, we niet beer tarieven veroorzaakt door bestemming land. maar we kunnen uw verzoek volgen om lage prijs schrijven als waarde verklaren voor Douane.
3. de batterij is verboden item in verzending. zullen We verwijderen het wanneer we sturen het pakket.
4. Product parameters misschien niet correct, gebruik de officiële website data als de standaard of raadplegen klantenservice.
5. het item is GEBRUIKT (of Gerenoveerd), niet meten het door nieuwe normen. er kan krasjes van het product, maar het niet uw gebruik beïnvloeden. we proberen ons best om u een beste.
6. wij pakken de parcel sterk (niet originele/retail-pakket, die kan niet leed lange vervoer manier).
7. de Geschatte Aankomsttijd is alleen voor uw referentie, raadpleeg de levertijd op Sportolunga.com.
8. gelieve inspecteren het pakket voordat u ondertekenen. dan weigeren te tekenen als u niet tevreden met de item (zoals merk, uiterlijk, schade enzovoort). zodra u ondertekenen het pakket dat betekent u akkoord op de item staat (we bieden garantie als functie probleem). als schade is gevonden na ontvangst van de goederen, geef een compleet bewijs van schade uitgegeven door de uitgepakt video en logistiek bedrijf. als je niet kan bieden proof van schade, u zal niet kunnen krijgen compensatie.
9. zonder onze toestemming, dan niet refit of demonteren product. zodra u refit of demonteren, of de garantie label is beschadigd, zal niet we enkele garantie of terugbetaling.
10. welke reden, wilt u volledige terugbetaling, je moet sturen het terug naar ons. We geen accepteren reden voor een onvoorwaardelijke volledige terugbetaling. als u niet accepteren, dan niet bestelling.

Modelnummer G17RR 0G17RR CN-0G17RR IPIMB-PV
Chipset h81
Poorten Ethernet
Geheugen DDR3
Merknaam MLLSE
Socket LGA 1155
With CPU Nee
Status artikel Gebruikt
Pakket Nee
Toepassing Desktop
chips other
socket type other
memory type other
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 1.3kg (2.87lb.)
Afmeting Pakket 27cm x 20cm x 11cm (10.63in x 7.87in x 4.33in)

Gerelateerde producten