Креирајте флајере сами – најпрофесионалнији програми на први поглед

Данас има толико начина за оглашавање - друштвени медији, дигитални маркетинг, али ништа није боље од летака. Ови мали Лепореллос су јефтини производи и могу се дистрибуирати у рукама потенцијалних купаца. Из тог разлога, они се сматрају савршеним избором за компаније свих врста. У овом посту волимо да вам покажемо које су најбоље одлуке како бисте сами могли креирати флајере.

1. Најбољи - Адобе Иллустратор

Да ли се питате које су апликације из Адобе пакета најпогодније за креирање флајера? Да ли је ово Пхотосхоп, Иллустратор или ИнДесигн? Иако све ово можете учинити са сва три, наш тим је утврдио да је Адобе Иллустратор најбољи избор. Предности и мане које описујемо у следећем:

Пхотосхоп карактерише чињеница да може у потпуности да обради једну слику. Међутим, он не прави тако велику цијену странице. Илустраторова функција такође укључује уређивање слика, али не и прецизно као Пхотосхоп. Његова предност је, међутим, да може комбинирати све фотографије и текст у једном распореду. Заузврат, ИнДесигн је најбољи за брошуре са више страница. Будући да је задатак апликације Флиерс је организовање садржаја, изабрали смо Илустратор.

Адобе Иллустратор је погодан за Виндовс и Мац и кошта око 300 евра.

Стварање флајера сами није толико компликовано

Креирајте флајер сами - лак посао са Адобе Иллустратор-ом


Како направити овај летак са Иллустратор!

2. Штампарија - не само за разгледнице

Инсталација овог производа може се извршити на 13 језика. Овај програм је можда најпогоднији за изражавање себе, упоредите са осталима у овом посту. Разлог - опције за штампање су заиста корисне. Нажалост, има ограничене функције јер захтијева додатну уплату за кориштење. На почетку имате 2 шаблона, а за свака два друга требали бисте платити накнаду. Бесплатна верзија производи флајере са воденим жиговима.

Погодан за Виндовс и Мац, бесплатну верзију за преузимање.

Дакле, погледајте предложак да сами креирате летак

Флајери за штампање креирају различите шаблоне

Интерфејс програма

усер-фриендли интерфаце Флиер Креирајте сопствене креације за штампање

3. ГИМП - бесплатна алтернатива

ГИМП је најбоља бесплатна алтернативна Пхотосхоп за проналажење. Ако упоредите ова два производа, неки чак тврде да је ГИМП бољи. Овај производ је погодан за вас у случају да сте озбиљни у стварању летака. Почетници имају тешко време, па прочитајте упутства о томе како да користите овај програм пре него што га употребите. Ако тражите Фрее довнлоад софтвер за манипулацију сликама, наћи ћете овај производ.

За Виндовс и Мац, бесплатно.

Повољна одлука

ГИМП је најбољи бесплатан програм који можете убедити


4. Мицрософт Ворд - надограђен

Како је молим? Мислио сам да је Реч досадан програм за обраду текста? Не више! Најновије верзије (од Ворд 2007) могу да креирају постере, летаке и мапе. Ако претражујете летке у Мицрософт Ворд претраживачу, налазите на бројним резултатима за неколико секунди које изгледају прилично професионално. Након што изаберете предложак, лако можете персонализовати текст, боје, графике, ефекте и још много тога.

Било би савршено ако се бавите Мицрософтовим издавачем, што је добра одлука за флајере Мицрософт пакета. Међутим, то функционише са Вордом једноставно. Поред тога, Поверпоинт се може користити и зато што има много заједничких функционалности са оба горе наведеног.

Само за Виндовс - 135 евра, па купите Ворд.

Ријеч - једноставно класичан, али тако модеран

преглед могућност Ворда за дизајн летака

Како направити летак са Вордом?

5. СмартДрав - бројни шаблони

Једном када покренете ове креације флаша, открићете пуно шаблона за почетак. Процес изградње је тако једноставан да бисте могли одмах да испробате све функционалности. Демо верзија омогућава 7 дана бесплатне употребе, међутим, могућности штампања су ограничене и на тржишту се појављује тржиште воде. Програм чува датотеке у .пдф формату, али има и своје формате - .сдр и .сдт.

За Виндовс, прва недеља слободна

Свако сада може сами да створи флајере

Флиер дизајн са прецизним алатом СмартДрав

6. Еаси Флиер Цреатор - брзо и једноставно

На изненађење, овај програм је представљен у малом прозору 900 Кс 700 који се не може максимизирати. Међутим, шаблони овог производа изгледају професионално. За минут можете креирати флајере који се готово не разликују од рада стручњака. Нажалост, неки шаблони имају правописне грешке које бисте требали приметити и исправити. У Виндовс Апп Сторе-у наћи ћете верзију овог производа који има готово све његове функције.

За Виндовс, бесплатно са ограничењима

Једноставан креатор флаша

Креирајте флајере лако и брзо помоћу овог програма Еаси Флиер Цреатор

7. ЛуцидПресс - потребна је регистрација

Ако кликнете на "Испробај сада", можете започети стварање одмах. Интерфејс је једноставан за коришћење, али ћете бити присиљени да се региструјете. У супротном, нећете моћи да сачувате свој рад или да га поделите на друштвеним медијима.

Нажалост, регистрација је повезана са накнадама. Гарантује се 20% попуста ако се претплатите на годину дана. Обично плаћате око 10 долара сваког месеца. Постоји опција за тимски рад, где 300 корисника може радити на летачу у исто вријеме. Да ли је то практично? Заправо, пакет Адобе много кошта и има бољу корист.

Веб Апп, 14 дана бесплатно

Разноликост шаблона

Уредите текст и фотографије слично Луцид-Флиер Принт

8. ПостерМиВалл - Онлине Цреатор

Наиме, креатори онлине флајера нажалост имају мање опција од програма, али су бржи и јефтинији. Са ПостерМиВалл-ом нема компликоване поставке, само кликните на "Цреате Флиер". Ово ће вас водити до различитих предложака. Прво креирате позадину из пет опција, укључујући и сопствени скуп фотографија. Поред тога, програм се комбинује са галеријом завршених слика за ваше летаке. Ова опција дозвољава неискусним корисницима да креирају прелепе летаке.

Уопштено, веома је пријатно радити са ПостерМиВалл, али постоји улов. Ако желите да сачувате свој рад, производ пуни накнаду за квалитет. Слободна опција је нажалост са великим воденим жигом у средини. Због тога је најбоље ако користите само креирање флаша помоћу овог програма, али креирајте оглашавање на другим апликацијама.

Веб Апп, бесплатно са воденим жигом

Овај програм нуди галерију за летаке

преглед ПостерМиВалл са великом галеријом

Ви можете сами креирати толико флајера

пуно летака које сте створили у многим бојама

Са овим програмима, стварање функционише врло лако и брзо, чак и ако треба уложити новац. Међутим, увек је економично радити сам посао. Поред тога, најбоље је развити сопствени концепт ако сами креирате флајере.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 74 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map