Вицхелтисцх, стола за премештање, мењање матрице 60 × 70 – врло “намотавање”!

Ако имате децу, сваки који одговарају или не одговарају квадрат постаје једнака за намотавање подручју. Или је то? Чистог искуства, знате да је најпогодније да се створи кутак за бебу, где би могла да обавијају сама.

За мајке које не увек држе своју бебу у покрету и Монк фолијом, ми смо нашли добро решење. Да погледамо!

 Замена стола, стола за промену, промена матрице 60 × 70 - Комплетна опрема за вашу бебу

Ако желите да баците бебу сто за пресвлачење директно из спаваће собе или из јаслица, можете ваш прање или косу да га користи. Оно што је потребно у дисем случају је стабилна уређај на који се не плаше да стави своју бебу. Поред тога, неопходно је да се место нуди толико простора за пелене и влажне марамице за складиштење. Специјално за ту сврху, дизајнери су креирали свлационицом есеји и промена простирке.

Перилица или сушилица као мјењач

Вицке комода мења Мат-2


Замена подлоге за веш машине и сушара

За посебне димензије машине за прање веша или машине за сушење веша постоје промењиви јастучићи у различитим дизајнима за куповину. Ипак, добро је запамтити да не свака мера нуди читав низ варијанти. То је случај и са димензијом 60 × 70, нпр.

Промена подлоге 60 × 70: пластична или текстилна?

У купатилу, променљива матица долази у контакт са великим количинама воде. Због тога је добра идеја да добијете пластичну подршку. Дјечији пешкир ће ипак осигурати да дете остане топло.

Већина чланака треба наручити на амазон.цом:

вика груди мења мат, Амазон

Испод можете видети шта смо одабрали као модел-мерено да илуструју читав опрема за бебе су неки предлози за промену мат 60 × 70.

вика груди мења мат-60к70-3

мења мат-60к70


мења Мат-60к70-2мења Мат-60к70-3мења Мат-60к70-4мења Мат-60к70-5
мења Мат-60к70-7

Изградите своју сопствену таблицу за промену

Ако у последње време не можете да пронађете одговарајуће мењаче, покушајте сами направити мењач: мјерите машину за прање веша, купујте плоче, исеците и привијте. Затим имате другу предност - ви више не морате тражити врло специфичну величину матрице 60 × 70.

вика груди мења Мат-само-Буилд

вика груди мења мат мења мат сет

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map