Kotitoimiston perustaminen – tämä on tehokas työ ja digitaalinen verkostoituminen

Internet tekee elämästä mukavan monin tavoin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkostoituminen voi tehdä kotona työskentelevän toimiston paljon helpompaa kuin ennen. Voit kommunikoida kollegoiden ja liikekumppaneiden kanssa reaaliaikaisesti keskustelun, osallistua kokouksiin videopuhelun kautta ja jakaa tiedostoja pilkulla muiden kanssa yhdellä napsautuksella. Tämän seurauksena ei enää tarvitse olla toimistossa, kuten aiemmin, ja sen sijaan voit työskennellä mukavasti kotoa. Tämä on erityisen hyödyllinen äideille ja isille, mutta myös yrityksille, jotka voivat tehdä ilman suuria toimitiloja työskentelemällä kotona. Kuitenkin, jotta pystyt toimimaan optimaalisesti ja tehokkaasti kotitoimistossa, tarvitaan tietty määrä laitteita.

Mitä sopiva laitos näyttää?

koti-toimisto set-oranssi-elementit-for-more-luovuutta

Riippumatta siitä, onko olohuoneessa erillinen huone tai vain kapea olohuone käytettävissä kotiisi toimistolle, on tärkeää olla miellyttävä ilmapiiri. Tämä johtuu pääasiassa huonekaluista, joita pitäisi parhaiten pitää kirkkaina väreinä ja laadukkaina. Kukaan ei halua työskennellä hermostuneella työpöydällä. Seinien ja maton värit takaavat myös positiivisen työilmapiirin. Esimerkiksi vihreä on hyvää kotitoimistolle, koska sillä on rauhoittava vaikutus, eikä väsymystä. Oranssi ja violetti on myös suositeltavaa, koska ne tarjoavat vahvuutta ja elävöittävät tai edistävät päättäväisyyden ja luovuuden voimaa. Tässä yhteydessä on mainittava asianmukainen valaistus, joka voi myös auttaa väsymystä vastaan ​​ja siten varmistaa tehokkaan työn. Sähkön säästämiseksi aurinkoisina päivinä on suositeltavaa asettaa pöytä lähellä ikkunaa. Sopiva lisäys päivänvaloon on riipusvalo, joka tuottaa suoran valon yläpuolelta suoraan työpaikan yläpuolelta. Lattiavalaisin tekee siitä mahdollisuuden ja sitä voidaan muuttaa myös erikseen, jos se on säädettävällä kevytvarsi.
Lisäksi takapenkillä varustettu istumapaikka on tärkeä osa hyvinvointia, joka saavutetaan korkeudensäätöisellä työpöydällä ja vastaavalla työtuolilla. Tämän pitäisi myös pyöriä ja olla vieritettävissä.

Mikä on kotitoimiston tarpeita varten?

mielenkiintoisia-ideoita-koti-toimisto perustettiin

Työpaikan lisäksi tehokas työ edellyttää tiettyjä toimistolaitteita, jotka sisältävät lähinnä tietokonetta. On kätevää valita kannettava tietokone, koska se voidaan helposti ottaa vastaan ​​asiakkaan tapaamisiin tai liikematkoihin. Tärkeää on myös Internet-reititin, joka on tärkeä edellytys asiakkaiden, kollegojen ja liikekumppaneiden verkottumiselle sekä tulostimelle. On järkevää valita monitoimilaite, faksi, kopiokone, skanneri ja tulostin yhdistyvät. Toisaalta tämä säästää kustannuksia verrattuna yksittäiseen ostoon ja toisaalta säästää tilaa, koska vain yhden laitteen on oltava kotitoimistossa. Lisäksi suositellaan, että tulostin on Wi-Fi-yhteensopiva, jotta käyttäjä voi käyttää sitä langattomasti erilaisilla laitteilla, kuten kannettavilla, tablet-laitteilla ja älypuhelimilla.
Toinen vaihtoehto on tulostin, joka tukee Google Cloud Printia. Tämä on palvelu, joka toimii samanlaisena kuin Applen AirPrint. Googlen palveluun ei kuitenkaan tarvitse olla samassa verkossa tulostinta ja laitetta, josta tulostustyö lähetetään. Sen sijaan tiedostot lähetetään verkon kautta. Tämä sallii käyttäjän aloittaa tulostustyön ollessa liikkeellä ollessaan esimerkiksi asiakkaan tapaamisen yhteydessä. Google Cloud Print -toiminto mahdollistaa myös useiden käyttäjien pääsyn samaan laitteeseen eri paikoista.
Palvelun käyttöön tarvittava on Google-tili, jonka kautta tulostin voidaan vapauttaa. Lisäksi on mahdollista valtuuttaa eri käyttäjät.

valokuva-koti-toimisto perustettiin printer_ID

Mitkä tulostinmallit sopivat?

Jos ostat uuden tulostimen kotitoimistasi, sinun on varmistettava, että se on merkitty vastaavasti Cloud Printin käyttämiseksi.
Sopivat tulostimet ovat esimerkiksi:

  • HP ePrint -malleja
  • Kodak-sarja: Hero, Office Hero, ESP C310, ESP Office 2100
  • Tietyt Epsonin, Canonin, Dellin, Brotherin jne. Laitteet

Jos malli on Google Cloud Print -toiminto, se tuo mukanaan toisen tärkeän vaatimuksen - pysyvän yhteyden Internetiin. Tämä on välttämätöntä, jotta palvelua käytettäisiin lainkaan. Kun perusteet ovat paikoillaan, Cloud Print voidaan käyttää heti tulostimen rekisteröinnin jälkeen. Tietoturva, tiedonsiirto HTTPS Internet-yhteyden kautta ja poistetaan välittömästi lähetyksen jälkeen.
Jos haluat käyttää palvelua mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tablet-laitteella, sovellus on ladattava. Vaihtoehto on sama kuin Google Cloud Print itse, joka on ilmainen. Lisäksi saatavilla ovat vaihtoehdot, kuten PrinterShare, Ease Print tai PrintCentralPro (iOS), mutta ne veloittavat muutama euroa.

koti-toimisto set-kalusteet-ja-tulostin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map