Badspiegel – antiikista klassikkoon moderniin

Kuinka paljon kylpyhuonepeili vaikuttaa päivän alkuun usein aliarvioidaan. Aivan kuten monet mahdollisuudet sisustus, joka tuo mukava kylpyhuone peili sen kanssa. Eri tyylejä ja monia hienoja ideoita peilistä kylpyhuoneessa, näytämme täällä.

Kylpyhuoneen peili. Hän on yleensä ensimmäinen, joka näkee katsojan nousun jälkeen. Ja päinvastoin, hän antaa vastapuolelleensa ensimmäisen rehellisen ja terävän ilmeen. Ikään kuin tämä ei riitä, häntä kuullaan uudestaan ​​ja uudestaan, kun ulkoisuutta arvostellaan ja valmistellaan. Hän vastaa kuvasta julkisesti. Tällainen tärkeä ja intiimi tarkoitus ei saisi tarjota täydellistä toimintoa, vaan se voi itsessään olla juhlaa silmille.

antiikki

Antiikkisen kosketuksen peilillä on yleensä puinen tai metallinen runko. Riippuen makuudesta, hienovaraiset tai hallitsevat koriste-elementit ovat mahdollisia molemmissa materiaaleissa. Sekä hienostuneet kaiverrukset tai hienoksi kaiverrettu taidemetallityö ja tavalliset pinnat, joilla on raikas muoto, ovat mahdollisia antiikkityylissä. Antiikkisten peilien tuotevalikoima vaihtelee teollisuuden Sachschickista ikkunan kaltaisiin hienoksi puusta barokkityyliseen tyyliin jopa mosaiikkien ja koristeelementtien peilien kanssa.

Kylpyhuoneen peili-antiikki-kaunis-malli-with-valko-frame


vuosikerta

Antiikki Badspiegelin erityinen muoto on vintage-malleja. Jännittävät esteettiset ideat menneistä vuosisatoista ovat nousseet ja herätetyt. Art Nouveau- ja Flower Power-elementit, taloudellinen ihme ja Art Deco löytyvät kehyksistä ja usein myös kylpyhuonepeilistä. Käytetyt ulkoasut löytävät myös paikkansa ja luovat arvokasta, kunnioitettavaa tai jännittävää ilmapiiriä peilikuvan ympärille.

monet vintage-peili-on-the-wall-in-kylpyhuone-with-a-retro-kylpy

klassinen

Klassisten kylpyhuonepeilien valikoima, jotka yleensä asetetaan pesualtaan yli, on hallitsematonta. Koska reunusmateriaalit tulevat puusta, metallista ja muovista. Kehyksetön kylpyhuoneen peilit auttavat visuaalisesti lisäämään kylpyhuoneen kokoa. Spatiaalinen anteliaisuus auttaa myös katsojaa tuntemaan olonsa mukavaksi heijastuksensa edessä. Klassisen muunnoksen seuraajat etsivät suljetun kumppanin kylpyhuoneen peiliin. Hän saattaa näyttää kauniilta, mutta ei liian häiritsevältä häiritse päähenkilöä - itse peilikuvaa.

Classic-malli-peili-on-the-altaan

peilikaappi

Tunnettu muovikaappi, jossa on kolme läppää kirkkaalla kalustolla, on nyt vanhentunut. Peilien pinnan ja säilytystilan käytännöllinen yhdistelmä on nykyään tyylikäs. Integroitu valaistus LED-valoilla luo hienovaraisen ja miellyttävän valaistuksen, joka kimmoilee terrorin hetkiä peilikuvan eteen. Monet mallit ovat niin tyylikkäästi suunniteltu, että kylpyhuoneen peili ei ole kaappi. Pienet, mutta hienot lisävarusteet, kuten integroidut pistorasiat tai hylly, lisää käytännön hyötyjä entisestään.

hyvä malli badspiegel - kaappi järjestelmä hyllyillä


nykyaikainen & puristic

Esimerkki: Valmistajan Villeroy-sarjan My View & Boch luotiin kylpyhuoneen peilisarja, joka tekee arvokkaasta tyylikkyydestä. LEDien häikäisemätön valo takaa tarvittavan kirkkauden ja mukavan kirkkauden. Peilikaapit ovat saatavana erilaisilla ovenumeroilla ja -koolla. Symmetriset tai epäsymmetriset järjestelyt korostavat yksilöllistä makua. Suuret peilipinnat ilman kehyksiä ja kahvoja suurenna kylpyhuone tai vieras-wc. Samanaikaisesti liesikupit, kattilat ja putket katoavat näkyvistä ja ovat aina valmiita käsiin.

valaistus

Kaikkein kaunein kylpyhuoneen peili ei voi näkyä kaikessa kunnassaan, jos valo ei sovi. Peilikuvina me olemme herkkiä olentoja. Pelotellaan yhtä paljon palovammoja kuin silmien alla olevista oletetuista renkaista tai ihon rypytyksistä. Kylmät valonlähteet, varjot ja luonnottomat heijastukset kääntävät nopeasti mukavan ihmisen vieraaseen. Epäsuora valaistus tai kirkkaiden, mutta häikäisemättömien sipulien, kuten LEDien käyttö, välttävät tarpeetonta itsevarmuutta. Ylivoimaisesti järjestetty valo korostaa myös optista suurentavaa vaikutusta ja kylpyhuonepeilin omaa kauneutta.

mielenkiintoinen-malli-moderni-peili-on-a-pieni-pesuallas

koot

Tyypillinen kylpyhuoneen peili altaan yläpuolella tarjoaa muotokuvan. Yleistä aamupesu, meikki, parranajo ja kampaus, joka riittää. Mutta jo päällysvaatteiden arvioinnissa kylpyhuonepeili saavuttaa rajansa. Jopa vaikeita tehtäviä, kuten pinoja pistävät tai hieno kosmetiikka, usein kuvataan huonosti. Kylpypeilit voivat koostua useista osista, joihin voi kuulua esimerkiksi ulosvedettävä seinäelementti, jossa on suurennuspeili. Seisomat tai seinäpeilit huolehtivat peilikuvasta päästä varpaisiin. Suuri kylpyhuoneissa on erittäin erikoinen vaikutus poikkeuksellisen laajaan ja korkeaan tasoon, esimerkiksi ylimääräisen leveän pesualtaan tai kaksinkertaisen pesualtaan.

moderni muotoilu-of-peili-neliö-muoto-over-the-pesuallas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map